Maak kennis met Cobi van Rijs van Mindful Rijk

"Als managementondersteuner bij Mindful Rijk ondersteun ik de programmamanager en het team, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Sinds vorige maand ben ik met veel plezier werkzaam bij Mindful Rijk. Ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend in Zoetermeer."

"Toen ik nog op school zat, wist ik niet precies welke richting ik op wilde. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd, ben ik een loopbaantraject gestart. Hieruit bleek dat de opleiding tot managementassistent goed bij mij paste. Ik heb deze studie vervolgens met veel enthousiasme afgerond. Ik haal veel voldoening uit het ontzorgen van anderen.

Ik kijk er naar uit om mijn collega's bij Mindful Rijk zo goed mogelijk te ondersteunen en mezelf verder te ontwikkelen tot een goede managementondersteuner.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en maak ik leuke uitstapjes met familie en vrienden. Waar je mij voor wakker kunt maken? Dat is lastig, want ik hou van mijn slaap. Maar voor een leuk uitje ben ik altijd wel te porren.

Mijn favoriete Inner Development Goal is 'samenwerken', omdat ik geloof dat je samen sterker staat. Om echt impact te maken en verandering te realiseren, heb je elkaar nodig. Als individu kun je veel ideeën hebben, maar in een complexe wereld heb je ook anderen nodig om deze ideeën waar te maken."