Maak gebruik van ons coachnetwerk

Werk je binnen de overheid en loop je weleens tegen werkgerelateerde vraagstukken aan? In ons coachnetwerk werken managers​ als coach naast hun eerste beroep. 

Op het moment ontwikkelen elf topambtenaren uit het Rijk, gemeenten en waterschappen zich als coach in de vijfde editie van het Leertraject Executive Coaching. 

“Door wat ik hier leer, kijk en doe ik ook anders als leidinggevende” werd genoemd en is het belangrijkste ‘bijeffect’ wat InterCoach al sinds haar oprichting hoort en waar we trots op zijn.  Een andere topambtenaar die het leertraject volgt, geeft aan: “Het gaat om structuur, wijsheid, echt luisteren en blijven oefenen. Ik wil een vakman zijn door mezelf te zijn.”
 
De deelnemers gaan de laatste ronde van de opleiding in en hen wacht nu de Proeve van Bekwaamheid. Vervolgens voegen zij zich bij ons coachnetwerk. 

Meer informatie

Lijkt het je prettig om in gesprek te gaan met een coach die met je kan levelen in het werk wat je doet én je nieuwe inzichten kan geven als coach? Kijk dan voor meer informatie op: Executive (directeuren) coaching.
 
Vanuit het team van InterCoach wensen wij alle deelnemers van het leertraject veel succes met de Proeve van Bekwaamheid!
Met veel dank aan de docenten Mieke Reidinga, Eddy de Waart en Programmamanager Alice de Haan voor de begeleiding.