I-Doctoraat Winnaar Gouden Zandloper 2024 Academic Achievement

"Het is de Rijksoverheid geworden met het I-Doctoraatsprogramma", opent de jury van de Gouden Zandloper de uitreiking in de categorie Academic Achievement.

De jury licht toe: “Wat wij er heel erg mooi aan vonden, is dat het een complete win-win is. Aan de ene kant heb je de Rijksoverheid; we weten dat de overheid te maken heeft met uitdagingen op het gebied van digitalisering. Hoe jullie de aansluiting zoeken bij de wetenschap en de kennis in huis halen, mensen die ambitieus en gemotiveerd zijn de kans geven om een baan te krijgen. Dat je dat doet én tegelijk een probleem oplost, vinden we voor een organisatie die als stoffig en saai wordt gezien heel leuk. Chapeau!”

Supertrots zijn we als I-Partnerschap op het winnen van de Gouden Zandloper 2024 in de categorie Academic Achievement van Sdu/Advocatie.  De Academic Achievement Award is er voor bijzondere prestaties in het juridisch onderwijs of onderzoek. Genomineerden zijn een vernieuwend of impactvol onderzoeksproject, nieuwe en innovatieve vormen van onderwijs of een initiatief dat traditionele grenzen tussen disciplines doorbreekt. Het Rijks I-Doctoraat was genomineerd vanwege de juridische duale promotietrajecten bij de Rijksoverheid.

Collega’s Kees Teszelszky, PhD, Sanela Hujdur, Mike Spieker (ENFP) en Rosa van den Tempel namen op het podium de prijs in ontvangst. Daarnaast willen we zelf ook Cocky de Wolf, Marc-Jan Kraaijenzank, Marcel Staring, frITs Bussemaker, de duale promovendi, het I-Partnerschap team, Rijksorganisatie voor Ontwikkeling, Digitalisering en Innovatie, Richard Vielvoije, CIO Rijk, Floor (Florentina) Kloosterman, Programma Open Overheid, Jacqueline Rutjens in het zonnetje zetten voor het mede mogelijk maken van deze mijlpaal. En natuurlijk alle partners binnen de Rijksoverheid en de onderwijspartners: ook zonder hen was het niet gelukt. Dank jullie wel!