Uitnodiging online kennissessie I-Vakmanschap dinsdag 1 oktober

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Strategische personeelsplanning en de inhuur van zzp’ers staan hoog op de agenda bij het Rijk. Het juist naleven van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) is daarbij een uitdaging die extra urgent wordt nu de Belastingdienst vanaf 2025 weer actief gaat handhaven op schijnzelfstandigheid. Maak jij als organisatie gebruik van inhuur op het gebied van informatievoorziening en digitalisering? Dan wil je dat graag goed geregeld hebben.

Kom ook naar de kennissessie op dinsdag 1 oktober

Tijdens deze kennissessie bespreken we alles wat jij moet weten over de Wet DBA en het tegengaan van schijnzelfstandigheid. Denk aan vragen als: wanneer is iemand een schijnzelfstandige? Hoe zorg je dat je goed voorbereid bent en hoe kan strategische personeelsplanning hierbij een rol spelen? We gaan in gesprek met David Zwaans, Portfoliomanager Organisatie en Personeel bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, over de ins en outs van deze wet. Ook laten we met een praktijkvoorbeeld zien hoe schijnzelfstandigheid te voorkomen en wat de uitdagingen zijn bij alternatieven voor (zzp-)inhuur.

Tekort aan ICT’ers bij het Rijk

De uitdaging om vakkundige I-professionals binnen de Rijksoverheid aan te trekken blijft groot, vooral in deze tijd van snelle digitalisering. Het programma I-Vakmanschap ondersteunt rijksorganisaties bij deze uitdaging. Dit doen we met programmaonderdelen gericht op instroom, kennis- en onderwijsontwikkeling, mobiliteit en inzicht en monitoring. Ook delen we in een reeks kennissessies best practices waar rijkscollega’s hun voordeel mee kunnen doen.

Voor wie?

Houd jij je als (hr-)manager bezig met ICT bij een rijksorganisatie? Dan is deze kennissessie interessant voor jou. Andere geïnteresseerde rijkscollega’s zijn ook van harte welkom.

Datum & tijd

Je kunt de kennissessie op dinsdag 1 oktober online volgen van 11:00 tot 12:00 uur.

Aanmelden

Meld je aan voor de kennissessie via onderstaande knop. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar de sessie. De kennissessie is alleen toegankelijk voor intern personeel.

Graag tot ziens bij de kennissessie!