01 oktober Netwerkbijeenkomst I-AMC & Werving: hoe behouden we onze I-professionals?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie ZZIIN Den Haag, vlakbij het Centraal Station

Wat is volgens jou de beste manier om I-personeel te behouden? Hoe bind je medewerkers aan je organisatie? Met de krapte op de arbeidsmarkt, zijn dit twee sleutelvragen waarop het Rijk en mogelijk jouw organisatie nog niet het exacte antwoord hebben. In onze volgende netwerkbijeenkomst op dinsdag 1 oktober willen we graag jouw ideeën bij deze vragen horen. Ben je erbij?

Locatie: ZZIIN Den Haag, vlakbij het Centraal Station
Tijd: 14.00 – 17.30

In een sterk digitaliserende wereld is het groeiende tekort aan I-professionals een feit waar veel organisaties, zo ook het Rijk, mee worstelen. Het werven van nieuwe I-professionals heeft een hoge prioriteit, maar het binden en blijvend boeien van professionals zou dat minstens zo moeten hebben.

Hoe doen we dit?

Hier willen we met elkaar over in gesprek. Wat zijn de ervaringen binnen jouw organisatie en hoe kunnen we zorgen voor goed werkgeverschap en een duurzame relatie met medewerkers?

Wist je dat er ook al bestaande tools zijn om I-professionals binnen te houden?

Damiët de Lange, waarnemend manager van de Leer en Ontwikkel Campus (LOC) komt vertellen hoe je met I-Routekaarten - onderdeel van het Kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening (KWIV) - de loopbaanmogelijkheden voor I-professionals inzichtelijk en aantrekkelijk maakt.

Aanvullend krijg je van ons een update over de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen en komende maanden. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Je kunt je met een klik aanmelden. We kijken uit naar je komst op 1 oktober!