I-Interim Rijk lanceert nieuwe podcast-reeks ‘Verrijking’

In deze gloednieuwe reeks van onze eigen podcast ‘Verrijking’ gaat I-Interimmer Ilse de Jonge op onderzoek uit. Wat betekent het om te werken bij I-Interim Rijk? Ze spreekt iedere aflevering met twee gedreven collega's die haar meenemen langs de verschillende facetten van ons werk. Want wat doen wij nu precies bij I-Interim Rijk? Hoe ontwikkelen wij ons en blijven we met elkaar in verbinding? Hoe gaan we om met ethische dilemma's in ons werk? Het komt allemaal aan bod in de komende 7 afleveringen.

In deze eerste aflevering zijn projectmanagers Marieke van der Putten en Ronald Agema te gast. Zij vertellen over de inhoud van onze opdrachten: hoe zien de klussen eruit? Wat zoeken zij zelf in die opdrachten en waar zijn ze trots op? Zo vertelt Marieke over haar bijzondere opdracht bij Rijkswaterstaat, waarbij grote windturbines stil konden worden gezet om de levens van vogels te redden. Ronald bespreekt zijn onder andere zijn impactvolle klus bij Toeslagen, maar ook de vele andere opdrachten die hij binnen het Rijk heeft mogen doen. Maar er komt nog veel meer aan bod, want één ding is zeker: werken bij I-Interim Rijk betekent afwisseling, dynamiek en professionele ontwikkeling.

Enthousiast over de aflevering? Beoordeel de show dan in Spotify en abonneer je direct, zodat je niks hoeft te missen. Op de LinkedIn-pagina van I-Interim Rijk brengen we ook iedere week de nieuwste aflevering uit, en nog veel meer interessante artikelen en interviews over onze organisatie.